Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csivava találkozó 2012!

2012.03.27

A Cerberos Kutyaiskola és a DogLove Shop sok szeretettel meginvitál minden csivava tulajdonost, illetve a fajta szerelmeseit egy családias hangulatú, a kutyák számára is izgalmas programokkal tarkított csivava találkozóra.

A Csivava Kerti Partin nagy, zöld, elkerített terület áll a látogatók rendelkezésére, ahol kedvükre futkározhatnak a kutyusok, kipróbálhatják magukat az agility pályán, illetve megismerkedhetnek a csivavák között is közkedvelt frisbeevel.

A csivava gazdik a DogLove Shop által rendezett kutyaruha divatbemutatón praktikus és trendi kutyaruhákat illetve felszereléseket láthatnak, a Cerberos Csivava Kommandó pedig egy ügyességi bemutatón keresztül megmutatja, hogy milyen sokra képes ez a tévesen taníthatatlannak tartott, csodálatos kutyafajta. E mellett szépség-, ügyességi-, és futóversenyen is megmérettethetik magukat a kutyusok, ahol értékes nyereményeket vihetnek haza a legügyesebbek az Acana, az Orijen, a DogLove Shop, valamint a Cerberos Kutyaiskola jóvoltából.

A rendezvény teljes ideje alatt a Cerberos Kutyaiskola kiképzõi nevelési, és kutyapszichológiai tanácsadást nyújtanak, orvosi szaktanácsadással kapcsolatban pedig a Rákosligeti Állatorovsi Rendelõintézet munkatársa áll majd a gazdik rendelkezésére.

Természetesen a meglepetések sem maradhatnak el, melyrõl a csivava találkozó közeledtével, folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklõdõket. A további részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Forrás: www.csivava.net

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.